Anarupa

Muziek

ANARUPA, is de muziekformatie van Judith (zang) en Paul (akoestisch gitaar).

Directe verstilling van je aandacht is wat ons optreden kenmerkt. Betovering en tijdloze bevrijding is wat gebeurt bij alles wat we spelen, waar we ook zijn.

We spelen covers van populaire soft-pop voor kleine (besloten) gezelschappen waarbij het effect steeds hetzelfde is; er gebeurt iets dat je niet kunt en zelfs wilt omschrijven. En dat is precies de betekenis van Anarupa: het is “Dat, wat schittert – voorbij welke schoonheid of vorm dan ook”.

Ons duo is naar wens en gelegenheid uit te breiden met verschillende muzikanten. Waar wij niet gelukkig van worden is een optreden tijdens een receptie-achtige setting. Onze muziek leent zich voor intermezzo’s met zittend of in elk geval aandachtig publiek.

Doel

Het doel van ons optreden is het creëren van een contemplatieve of zelfs meditatieve sfeer. Maak gebruik van ons!

Repertoire

De stukken die we brengen zijn allemaal nummers die wij voor ons zelf ‘zouden willen’ zingen. Waarbij we verzoeknummers wij graag in overweging nemen. Maar heel eerlijk, het op korte termijn instuderen van een nieuw nummer doet ons niet onmiddelijk op ons gemak voelen. Ons repertoire wordt steeds verder aangevuld en groeit met de nummers die wij voor opdrachten ingestudeerd hebben. We overleggen altijd eerlijk met u of uw verzoek haalbaar is.

Gelegenheden

Het aandachtig publiek tijdens een meeting, congres of symposium krijgt tussen sprekers door even de gelegenheid om de gedachten te laten rusten. De stilte tijdens het tekenen van de huwelijksakte wordt gevuld met mooie klanken. Tijdens een uitvaart wordt door onze muziek de gelegenheid geschapen uw emoties de vrije loop te laten. U kunt ons bellen voor sfeervolle zakelijke gelegenheden en besloten familie bijeenkomsten, maar ook festivals of andere grootschalige of kleinschalige memorabele evenementen en herdenkingsdiensten.

Contact

Maar heeft u iets anders in gedachten, overleg het gerust. Klik hier

Meteen bellen kan natuurlijk ook: 06-29578770

Graag tot ‘horens’ Paul & Judith

); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');