Anarupa

Symposia & Business-events

Symposia & Business-events

Het aandachtig publiek krijgt tijdens een meeting, congres of symposium tussen sprekers door even gelegenheid de gedachten te laten rusten.

Doel

Het doel van ons optreden is het creëren van een contemplatieve of zelfs meditatieve sfeer. Maak gebruik van ons!

Verzoeknummers

Verzoeknummers nemen wij graag in overweging. Maar heel eerlijk, het op korte termijn instuderen van een nieuw nummer doet ons niet onmiddelijk op ons gemak voelen. De stukken die we brengen zijn allemaal nummers die wij voor ons zelf ‘zouden willen’ zingen. Dus zit is er onze ziel en zaligheid in besloten.

Repertoire

Ons repertoire wordt steeds verder aangevuld (zie overzicht) en groeit met de nummers die wij voor opdrachten ingestudeerd hebben. We overleggen altijd eerlijk met u of uw verzoek haalbaar is.

Samenstelling

Afhankelijk van de gelegenheid is ons duo uit te breiden met verschillende muzikanten. Waar wij niet gelukkig van worden is een optreden tijdens een receptie-achtige setting. Onze muziek leent zich voor intermezzo’s met zittend of in elk geval aandachtig publiek. U kunt ons bellen voor sfeervolle zakelijke gelegenheden en besloten familie bijeenkomsten. Maar ook festivals of andere groot- of kleinschalige memorabele evenementen.

); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');