Anarupa

Muziek

Anarupa (Sanskriet): DAT wat voorbij gaat aan de vorm, de melodie, de klanken, het lied en de schoonheid van de uitvoering. Het is Dat wat is—aanwezig in afwezigheid. Het is Dat wat schittert in het onbevattelijke. En wat voor iedere luisteraar een eigen en unieke ervaring blijkt. Dat is de magie van Anarupa!

Wij?

Anarupa bestaat uit Paul Bul (gitaar) & Judith van der Horst (zang). Paul en Judith zijn privé ook een koppel. Bij de tweede date in 2006 bracht Paul zijn gitaar mee met het verzoek of Judith daarbij zijn favoriete liedjes wilde zingen. Eerst schuchter thuis oefenend en na een paar jaar pas voor publiek. De geliefden bleken ook door het publiek geliefd. Wat Paul op gitaar en Judith via haar stem teweegbrengt is een onvermijdelijke ontroering. Hun optreden raakt het hart. Het hoofd raakt stil en verlicht van gedachten of zelfs zorgen. Hun klanken hebben hoe dan ook een kalmerende, troostende en helende uitwerking.

Afhankelijk van de gelegenheid is ons duo uit te breiden met verschillende muzikanten. Waar wij niet gelukkig van worden is een optreden tijdens een receptie-achtige setting. Onze muziek leent zich voor intermezzo’s met zittend of in elk geval aandachtig publiek.

Doel

Het doel van ons optreden is het creëren van een contemplatieve of zelfs meditatieve sfeer. Maak gebruik van ons!

Repertoire

De stukken die we brengen zijn allemaal nummers die wij voor ons zelf ‘zouden willen’ zingen en dus zit is er onze ziel en zaligheid in besloten. Verzoeknummers nemen wij graag in overweging. Maar heel eerlijk, het op korte termijn instuderen van een nieuw nummer doet ons niet onmiddelijk op ons gemak voelen. Ons repertoire wordt steeds verder aangevuld (zie overzicht) en groeit met de nummers die wij voor opdrachten ingestudeerd hebben. We overleggen altijd eerlijk met u of uw verzoek haalbaar is.

Gelegenheden

Het aandachtig publiek tijdens een meeting, congres of symposium krijgt tussen sprekers door even de gelegenheid om de gedachten te laten rusten. De stilte tijdens het tekenen van de huwelijksakte wordt gevuld met mooie klanken. Tijdens een uitvaart wordt door onze muziek de gelegenheid geschapen uw emoties de vrije loop te laten. U kunt ons bellen voor sfeervolle zakelijke gelegenheden en besloten familie bijeenkomsten, maar ook festivals of andere grootschalige of kleinschalige memorabele evenementen en herdenkingsdiensten.

Contact

Maar heeft u iets anders in gedachten, overleg het gerust. Klik hier

Meteen bellen kan natuurlijk ook: 06-29578770

Graag tot ‘horens’ Paul & Judith

); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');