Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meditatief Mantra Concert

4 februari 2024 @ 10:30 - 12:30

Anarupa
Meditatieve Mantra Music

Kom je baden in het muzikale licht en kom helen wat in jou geheeld wil worden.

Klik hier voor tickets

Anarupa is Sanskriet en betekent ‘Dat wat schittert’. De trilling als het wordt uitgesproken resoneert in elke vezel van je lijf. Zo ook met de betoverende klanken van het gitaarspel (Paul) en zang (Judith) die wij het publiek aanreiken.

De mantra’s die wij ten gehore brengen zijn helend, zacht en ontroerend, meditatief. Zo schitterend en schoon, maar wat het nu precies is, wat het met je doet, dat is niet in woorden uit te drukken. Het ontroert. Het is Dat wat voorbij gaat aan de schoonheid van de songs en instrumenten. Ervaar zelf en laat je dragen op deze unieke ervaringsreis van heel wording.

Klik hier voor tickets

Judith: “Mijn missie is om via onze klanken aan jouw heelwording te mogen bijdragen. Op dit muzikale helingspad kwam ik als kind erachter dat neuriën of zingen me gerust stelde. Zo kon ik pijn, verdriet en angst verdragen en het ging er door over. Na een lange weg van verschillende fysieke uitdagingen, begrijp ik nu hoe bepalend en schonend het zingen is. Het is voor mij een reis naar de ervaring van heel zijn.”

We willen je vragen om een eigen matje, dekentje en/of kussentje mee te nemen, zodat je het zo comfortabel mogelijk kunt maken voor jezelf.

Klik hier voor tickets

Gegevens

Datum:
4 februari 2024
Tijd:
10:30 - 12:30

Organisatoren

Anarupa
Yogaschool Anita Bosch

Locatie

Zaal Oard, minicamping Boshoven
Boshoven 29
Alphen, Noord Brabant 5131NB Netherlands
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

); ga('require', 'linkid'); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('send', 'pageview');